Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Personlig bröllopstavla

Rensa filter
 • Bildverkstad Stylish Wedding Nameposter

  Stylish Wedding Nameposter

  Fr. 149 kr
 • Bildverkstad Wedding Ring I - Black

  Wedding Ring I - Black

  Fr. 79 kr
 • Bildverkstad Love Weddingposter - Red

  Love Weddingposter - Red

  Fr. 149 kr
 • Bildverkstad A True Love Story

  A True Love Story

  Fr. 149 kr
 • Bildverkstad Our Day Black

  Our Day Black

  Fr. 149 kr
 • Bildverkstad Coordinates Black

  Coordinates Black

  Fr. 149 kr
 • Bildverkstad Heart - Name - Date

  Heart - Name - Date

  Fr. 149 kr
 • Bildverkstad Mr & Mrs

  Mr & Mrs

  Fr. 149 kr
 • Bildverkstad Wedding Ring - Black

  Wedding Ring - Black

  Fr. 79 kr
 • Bildverkstad Wedding Rings

  Wedding Rings

  Fr. 149 kr
 • Bildverkstad Wedding Cake - Grey

  Wedding Cake - Grey

  Fr. 79 kr
 • Bildverkstad Hearts - Grey

  Hearts - Grey

  Fr. 79 kr
 • Bildverkstad Herr & Fru

  Herr & Fru

  Fr. 149 kr

Skapa en personlig bröllopstavla

Att det är kul med personliga presenter, så som personliga bröllopstavlor med mera är ju ingen nyhet, direkt! När det kommer till den här typen av personliga saker så behöver det inte heller nödvändigtvis handla om en present, utan det går precis lika bra att köpa en till sig själv!

Här hos oss hittar ni ett bra utbud både av personliga bröllopstavlor, personliga namntavlor med mera, så vare sig det handlar om ett brudpar, en nyfödd eller vad det nu kan vara så har vi bra personliga tavlor att bjuda på!

Bra present till alla brudpar!

Är det så att du inte är riktigt säker på vad du ska köpa i present till ett par som ska gifta sig så är personliga bröllopstavlor ett mycket bra val! Som vi precis nämnt så är det dock inte så att det endast är bra som present till andra, utan man kan också köpa denna typ av present till sig själv!

Visst är det roligt att skämma bort sig själv med lite roliga saker? Det tycker vi! Om man köper en personlig bröllopstavla till sig själv och sin partner så är det ju dessutom på det viset att man får det precis som man vill. Att få det i gåva är dock något annat, så det är lite beroende av vilken typ av person man är.

Ibland är det så att man blir bjuden på bröllop där man inte känner brudparet särskilt väl. Då är det perfekt med denna typ av presenter! Det är lite kul, man visar att man tänkt på dem och det är en present som också kan hängas upp på väggen så att de kan se den efter bröllopet.

Överraska med att hänga upp en personlig bröllopstavla!

En personlig bröllopstavla är utan tvekan en trevlig present att ge, men ännu roligare blir det om man har möjligheten att hänga upp en personlig bröllopstavla i brudparets hem så att den är på plats när de kommer hem från sin smekmånad. Tänk vad roligt att komma hem och ha en sådan fin tavla hängande över sängen!

Tänk på att överraskningar alltid är kul. Det är också roligt att göra något som är lite utöver det vanliga när det kommer till att ge presenter. Det spelar ingen roll om det är en personlig bröllopstavla, en personlig namntavla eller något annat. Det är kul och lite utanför ”boxen” oavsett.

Olika personliga bröllopstavlor för olika stilar

Vi är alla olika och vi tycker om olika saker. Det är på det viset att vi säljer en mängd olika varianter av personliga bröllopstavlor, så det är inte svårt att anpassa stilen efter paret. Vill du att det ska vara en personlig bröllopstavla som speglar deras stil så är det bara att köpa en som passar!

Är det så att du inte är helt säker på vad deras stil är? Köp då en som är stilren och smakfull och som kan passa in i alla typer av hem! Det är lätt att hitta rätt i vårt sortiment, så du behöver inte oroa dig över att inte hitta en som är lämplig, det kan vi lova!

Kanske är det så att du gillar en stil väldigt mycket, men att brudparet gillar en annan stil? Då ska du utan tvekan köpa en personlig bröllopstavla i deras stil.

Olika färger och olika storlek

För att det ska finnas något för alla så har vi olika färger och olika storlek på våra personliga bröllopstavlor. Priserna skiljer sig också åt så om det exempelvis är så att du vill köpa en mindre variant så är det billigare än att köpa en i större storlek.

När det kommer till färger så är det såklart så att alla tycker om olika färger så att välja rätt bland både färger och storlekar är roligt! Det är bara att söka runt här på sajten och se efter vilket alternativ som känns bäst.

För att se efter vilka färger våra personliga bröllopstavlor kommer i så är det bara att klicka på den du vill ha och sedan kommer det upp information om vilka andra färger den finns tillgänglig i. Väldigt smidigt och enkelt, med andra ord!

Prisvänligt, bra kvalitet och snabba ryck!

När du handlar hos oss så får du alltid prisvänliga produkter i bra kvalitet. Dessutom så kan du alltid räkna med att få hem din beställning snabbt. Detta är såklart väldigt viktigt för att det ska kännas som ett bra köp, så det är vi mycket glada över att kunna ge till er!

Självklart är det också så att det är bra kvalitet på våra produkter och dessutom så får du hem det som du beställer på studs! Passa på att köpa lite av varje när du ändå besöker vår sajt, för här finns det roliga presenter utöver personliga bröllopstavlor och en hel massa annat kul!