Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar och fotoramar

Här hittar du vårt stora utbud av ramar till dina posters & bilder. Du finner även posterhängare, tavelhyllor och ramar att måttbeställa.


Visar 1 - 100 av 923 produkter

Köp snygga ramar här

Vad är härligare än att införskaffa ett par nya ramar och rama in favoriterna därhemma? Vare sig det är en poster (vilket ni självklart finner ett stort utbud av här), foton, tidningsurklipp eller någonting annat som ni vill rama in så finns det passande ramar här hos oss. Även om det kan vara fint att skippa ramen i vissa fall så ger det ett mer ”klätt” och ombonat intryck om man väljer att ha en ram.

För att ni ska kunna hitta exakt den typ av ram som ni söker så erbjuder vi ett stort utbud som passar många olika typer av inredningsstilar. Idag finns det ju mer av oliktänkande när det kommer till både inredningsstil, klädstil med mera. Detta är naturligtvis mycket positivt och det är roligt att se hur olika stil ni kunder har.

Vissa köper de mer stilrena varorna, medan andra väljer att vara lite mer djärva. Det går att kombinera våra ramar i oändlighet, så du kan köpa lite av varje och inreda olika rum med olika stilar på ramarna. Kul, eller hur?

Olika ram för olika tillfällen

Beroende av vad man ska rama in så passar den ena typen av ram bättre än den andra. Ibland är man lite fast i gammalt tänkande dock, vilket leder till att man kör på gamla invanda ramar bara för att det är det enklaste. Många har exempelvis endast svarta ramar hemma, medan andra endast har vita. Sedan finns det andra som gillar exempelvis trä, eller guld och sedan finns det kunder som vill ha lite mer djärva och moderna varianter av ramar.

Beroende av vad man har för stil så är det så att vissa ramar genast känns som klockrena, men ibland kan det vara svårt att välja även om man är säker på sin stil. Det finns ofta fler än en typ av ram som passar in med den stil man har och då kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. Vi har bra utbud och ni kan se exakt hur de ser ut här hos oss. Det gör att det blir lättare för er som kunder att se vilken som kommer att passa bäst i ert hem.

Passa på att testa lite nya stilar när tillfälle ges, för att ändra en liten sak så som ramar i ett rum kan göra mycket. Det kan kännas som nytt och det är ju aldrig fel med lite uppfräschning därhemma!

Mycket att välja mellan

Det är inte endast ramarnas estetik som är viktig när det kommer till vilken man ska välja, utan det är även så att typ av glas, material och funktion är av vikt i valet. Ofta faller man pladask för något inom inredning för att man tycker att det är så snyggt att titta på, men det kan hända att det senare visar sig vara ett dåligt val på grund av att det är en minder funktionell ram, eller liknande.

Man vill ju att allting ska klaffa så att man får allt i ett och är det så att du vill ha en ram som är av bra kvalitet, snygg och med bra funktioner så har du kommit helt rätt! Våra ramar är mycket bra av ett flertal olika skäl och alla har sina fördelar och sina nackdelar. Det som är snyggt och funktionellt för en person är det inte för en annan, så ett brett utbud är för oss väldigt viktigt att erbjuda.

Vad som är stilfullt, eller snyggt, är individuellt och det vill vi ta vara på. Vi vill att alla ska kunna hitta deras stil och att känna att de ramar man köper här är ramar som kan bli ett självklart inslag i inredningen. Det är just den typen av inredningsdetaljer som gör att man vet att man valt rätt, alltså med de detaljer som genast faller in som en självklarhet i hemmet.

Material och glas

En sak som är viktig att tänka på när man väljer ram är att inte endast se till det estetiska, utan man ska även se till att välja rätt vad gäller material på ramen samt glastyp. Om man vill hänga ramarna man köper hos oss på väggen så är det smart att välja ett lättare material som går att hänga enkelt på väggen. De tyngre ramarna känns naturligtvis mer rejäla, så har man bara starka väggar så är det ju kul att välja dem.

Beroende av vad det är man ska hänga upp så passar vissa material bättre än andra. Vissa saker som ramas in passar inte ihop med en maffig ram, till exempel. Annat man önskar rama in passar istället perfekt ihop med en rejäl ram. Detta vet man själv och det är lätt att känna av vad som passar bäst ihop med de foton, posters med mera som man vill rama in.

När det kommer till glas typ så är det även där så att vissa glastyper passar bättre än andra. Om man inte vill att ljuset ska göra så att motivet försvinner bakom reflektioner är det exempelvis så att antireflex-glas passar, men är det så att det är i ett rum med mindre ljus så är ju inte denna glastyp nödvändig.

Våga blanda!

Vissa är rädda för att blanda olika typer av ramar och väljer därför att köpa enhetliga ramar för en specifik vägg hemma. Detta kan se mycket fint ut, men det är också fint att blanda olika typer av ramar på samma vägg. Det blir mer liv med en vägg som har olika ramar, motiv, stilar, färger med mera än med en vägg där allting matchar till 100 %.

Om man flyttar runt sina foton, posters med mera lite så kan man fixa till det på ett sätt så att det känns som att man har renoverat. Det behövs inte alltid så mycket för att det ska kännas nytt och kul vad gäller inredningen hemma. Man kan också göra så att man endast byter ramar, för det ger ett bra lyft till ett rum det också!