Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 70x100 cm

Alla våra ramar i storleken 70x100 cm hittar du här.


Fotoramar 70x100 cm

Krångla inte med plugg, ha ramarna på golvetStor, större, störst? Klart du vill ha stora snygga ramar hemma på väggen i konferensrummet! I vårt stora sortiment med 70x100 cm ramar kan vi lova att vi har något för alla stilar. Fördelen med 70x100 är att det är ett format som finns i nästan alla posters och passar därför perfekt när du vill blanda egna bilder och färdiga motiv.

Dom flesta av våra 70x100 ramar levereras med äkta glas vilket också vad är vi rekommenderar i dom flesta sammahang då motivet blir enklare att montera jämfört med plexiglas. Men vi har även ett sortiment med ramar med plexiglas vilket gör ramen okrossbar och betydligt lättare vilket gör monteringen så mycket enklare. Alla ramar levereras med fästen för väggmontering så du behöver bara komplettera med passande skruv och plugg.

Ett alternativ om du inte vill borra hål och krångla med plugg är att ställa ramen direkt på golvet, passar inte alla miljöer men i rätt inredning är det en given succe speciellt med större ramstorlekar som exempelvis 70x100 cm.

Våga blanda och göra om

Det blir lätt att man väljer samma färg och typ på alla sina ramar för att det ska se lika ut. Det är något som vi många gånger brukar rekommendera våra kunder att inte göra utan var lite djärv och våga blanda! På samma sätt som du inte har samma motiv i alla ramar kan du genom att blanda färger och stilar på ramarna låta ramen bli en del av din inredningsstil och ta mer plats. Givetvis är motivet i fokus men låt ramen bli en del av helheten!