Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 60x80 cm

Alla våra ramar i storleken 60x80 cm hittar du här.


Fotoramar 60x80 cm

Inred med fotoram 60x80 cmOm det är en sak som de flesta av oss har hemma så är det ramar. Vi har ofta ganska många av dem och i många olika storlekar och utföranden. Om man exempelvis hittar en fin bild i en tidning, eller i ett magasin så kan det vara kul att sätta upp den på väggen och då gör den sig allra bäst i en fin ram.

Man kan själv välja om man vill blanda storlekar, eller om man endast vill ha en och samma. Det ser fint ut på väggen om man blandar exempelvis ramar i storleken 60x80 cm, men en ram på 40x40 cm och ett par stycken i 100x140 cm, till exempel. Man kan också välja att ha färre av de stora och istället köra på ett flertal mindre.

Vad är en ”fin” ram?

Vad som är en fin ram har vi alla olika åsikt om, vilket är bra! Det finns nämligen massor av olika vackra ramar här hos oss! Vare sig du är ute efter en ram som är lite blygsam, eller om du vill ha en som drar blickarna till sig så är det bara att välja en av våra ramar. Vi har något för alla!

Som nämnt ovan så finns det många olika sätt att fixa till det med ramar och man kan välja att blanda upp bra storlekar som 60x80 cm med andra storlekar för att få en bra blandning. Om man väljer att ha endast en storlek på alla ramar så ger det ett samlat intryck, men det är kul med en blandning.

Är du osäker på hur du vill ha det bland ramarna? Spana in vad det bjuds på för tips på ramar på inredningssajter och i inredningsmagasin! Då kan du snabbt hitta inspiration som gör att det blir lättare att välja hur du vill ha dina ramar och bilder.

Bilder och motiv på allt man gillar!

Om man har lite idétorka med ramar och annat hemma så kan det, som nämnt, vara bra att hämta inspiration från andra håll. En bra idé som vi gärna delar med oss av är att alltid klippa ur bilder från tidningar, magasin med mera som man gillar. Sedan kan man spara dessa bilder för ett senare tillfälle och hitta rätt ram till rätt bild.

Om man till exempel är på museum så kan man ofta hitta fina bilder som är tryckta på vykort. Dessa kan man köpa för en billig penning och sätta en ram runt. Då blir det helt plötsligt något helt annat än ”bara” ett vykort.