Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 50x70 cm

Alla våra ramar i storleken 50x70 cm hittar du här.


Fotoramar 50x70 cm

Inred med fotoram 50x70 cmAtt ge liv till sin vägg med stora snygga posters eller varför inte egna bilder är något som alltid är rätt. Många gånger är man dock för rädd att använda stora ramar utan nöjer sig med något mindre. Det tycker vi på The Nordic Walls är fel! Ofta kan en snygg tavelvägg med 50x70 cm ramar ge ett snyggt intryck i exempelvis vardagsrummet eller sovrummet.

Att välja rätt ram till rätt motiv är alltid en utmaning. Därför har vi ett brett sortiment oavsett om du behöver en svart enkel fotoram eller en diskret naturfärgad träram. I vårt utbud hittar du allt mellan himmel och jord så att du ska hitta något som matchar din stil och motivet du ska rama in. Var inte heller rädd att blanda olika ramstorlekar i samma rum utan låt din fantasi flöda. Ett tips är att alltid börja med att lägga ut de du vill sätta upp på golvet så du får en känsla av hur det passar i rummet och vilka ramar som blir ett bra val.

Om du är osäker vilken ram som passar

Är du osäker på vad som passar är en enkel svart 50x70 cm ram ett alternativ som passar i alla miljöer. I vårt sortiment kan du välja mellan både vanligt glas (eller floatglas som har bättre UV skydd) eller plexiglas. Vår rekommendation har alltid varit vanligt glas som ofta ger en lite jämnare yta och lättare att hålla rent. Ramar med plexiglas har dock blivit allt populärare då dom är okrossbara och enklare att sätta upp då dom väger mycket mindre. Så vad du väljer idag är mer en smaksak. Har du ett rum med kraftig belysning alternativt solsken har vi även äkta antireflexglas som tar bort alla störande reflektioner. Det ingår inte till tavelramarna men går att köpa till som tillbehör. Nackdelen är att det är dyrt och ofta kostar betydligt mer än ramens pris.