Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 50x50 cm

Alla våra ramar i storleken 50x50 cm hittar du här.


Fotoramar 50x50 cm

Inred med fotoram 50x50 cmOfta är det så att vi använder oss av ramar som är runda, ovala eller rektangulära, men med en ram på 50x50 cm så får man en rolig kvadratisk form som kan piffa upp väggarna lite därhemma!

Som ni vet så tycker ju vi att det är kul när man blandar lite bland olika ramar så att man får in lite av varje på en och samma vägg och kvadratiska ramar gör detta jobb lättare. Det är jättefint att blanda rektangulära, kvadratiska, ovala och runda fotoramar. Om man tycker att det är finare med enhetlighet är det bara att köra på endast kvadratiska bilder med tillhörande ram, här hos oss finns alla möjligheter!

Det mesta kan ramas in

Är du lite fast i gamla tankar och idéer där du känner att det är svårt att tänka utanför boxen när det kommer till ramar? Då kan vi glädja er med att vi kan rycka in och berätta att man kan använda en ram till det mesta. Det finns så många fina bilder både här och där och det är ju synd att inte ta vara på dem.

Hittar du en fin kvadratisk bild i storleken 50x50 cm i ett modemagasin, kanske? Varför inte rama in den så att det blir som en snygg modebild på väggen? Magasin har ju en läcker glossig yta ändå, så det blir kanon! Är det istället en fin bild i en tidning som inte har glossig yta? Glaset/plasten på en ram fixar det så att det blir fint ändå! Kanske har du köpt ett jättefint kollegieblock som är slut? Ta bort framsidan och klipp till den och stoppa in i en ram och vips så har du fin konst på väggen!

Ramar är inte bara till för väggar

Man behöver ju inte nödvändigtvis hänga upp alla bilder man har en ram till, utan det är också kul att använda ramar genom att ställa dem upp. Man kan ha dem i fönstret, i bokhyllan, på fläkten med mera. Man kan ställa sina inramade bilder precis vart man vill, så länge det finns en yta att ställa ramen på!

Med en bra och stabil tavelram som står upp så blir det inte bara ett snyggt tillskott till exempelvis fönsterbrädan, utan det är också så att man kan ”inreda” fönstret efter den inramade bilden. Istället för att börja med gardiner mer mera så kan man ju börja med en mindre sak i inredningen, så som ett foto eller en bild. Ganska kul idé, tycker ni inte?