Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 42x59,4 cm (A2)

Alla våra ramar som passar A2 format hittar du här.


Fotoramar 42x59,4 cm (A2)

Att vi gillar ramar kommer väl knappast som en överraskning om man tar sig en snabb tur på vår sajt, men vi inte bara gillar ramar, vi är alltid på jakt efter de bästa ramarna så att ni alla ska kunna hitta en ram att förgylla era motiv med. Det kommer du att märka så fort du tar dig en titt i vårt utbud, för det finns så många olika sorter av ramar, vare sig de är i mått som exempelvis 42x59,4 cm (A2), eller större eller mindre.

A2 är ett pappersformat i A serien som gör det till ett väldigt populärt val till bl.a. posters. Vissa gånger benämns denna storlek även som 42x60 cm men det är nästan alltid 42x59,4 som egentligen avses. Vi kan lova att ditt favoritmotiv kommer att kunna finna en favorit bland våra ramar att matchas med!

Hur tänker vi med vårt sortiment?

Vi fokuserar på att kunna erbjuda en ram för alla, för alla bilder förtjänar en vacker ram! Vi vet att det är så att man med vissa bilder inte vill ha en för svulstig ram, eftersom man inte vill ta fokus från motivet och vi vet också att det ibland passar bra med det lite mer ”guldiga” så vi erbjuder både och!

Med en ram som är exempelvis 42x59,4 cm (A2) så kan man ha en ganska stor bild som kommer att synas bra på väggen. Självklart kan man också välja att ha en ram i den storleken med många mindre bilder som ett kollage, eller en liten bild i en ram av större storlek, det är helt upp till var och en att välja det som känns bäst. Här finns, som ni vet, en ram för alla smaker!

Ram eller bild först?

Vad kommer först? En ram man gillar, eller ett motiv man gillar? Det är olika varje gång, såklart! Ibland har man en bild, eller ett foto som man älskar och som man vill ha i en ram som passar ihop med hur fantastisk man anser att bilden är. Då kan det ta lite längre tid än vanligt att hitta en ram som man tycker stämmer överens med bilden. Det kan också vara så att man vill ha plain svart ram så att bilden poppar ut på ett snyggt sätt, det är väldigt olika från en gång till en annan.

Om man hittar en fotoram som man gillar här hos oss utan att redan ha ett motiv så kan man alltid kolla bland våra posters, eller så kan man ju göra en inventering bland sina sparade bilder därhemma. Någonting kommer säkerligen att passa! Det är lätt att ta sig fram bland våra ramar här på sajten, så det är enkelt att hitta det man söker!