Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 40x50 cm

Alla våra ramar i storleken 40x50 cm hittar du här.


Fotoramar 40x50 cm

Inred med fotoram 40x50 cmNär det är dags att köpa ramar så är ofta storleken viktig. Som tur är så erbjuder vi ramar i många olika storlekar. Du hittar bland annat storleken 40x50 cm, vilket är en bra storlek på en ram. Det finns även mindre och större varianter att välja mellan.

När en ram passar ihop perfekt med det man vill rama in så är det alltid lika kul! Vare sig det handlar om ramar som man har stående, eller om det handlar om den typen av ramar som man hänger upp. I många fall så kan man ju själv välja hur man vill ha sin ram, eftersom det finns möjlighet både till upphängning och att ha den stående. Med sådana ramar kan man växla lite och ibland ha ramen uppe på en vägg och ibland ha den på en hylla eller liknande.

Många olika stilar under samma tak

Här hos oss finns det ramar i många olika stilar och det betyder att du som kund kan välja fritt i ett stort utbud. Kanske är det så att du behöver ett gäng med ramar i storleken 40x50 cm, till exempel? Då är det bara för dig att klicka dig runt och köpa de ramar du vill ha! Passa på att köpa lite olika sorter, för olika bilder passar i olika ram.

Många stilar under samma tak är ju även gällande för personer som vill köpa lite olika ramar hos oss. Det finns, som tur är, ingen lag som säger att man nödvändigtvis måste ha ramar som enhetligt passar ihop, eller hur? Det är också fint att ha olika ramar bredvid varandra.

Tips och trix

Det finns en hel del man kan göra för att fixa hemma och det är inte bara ramar som kan göra att ett rum känns fulländat vad gäller inredningen. Det är också så att man kan byta ut exempelvis ett överkast eller liknande och vips så blir känslan som ny!

Vad gäller tavelramar så är det inte endast den ram som bilderna sitter i som kanske behöver bytas ut, utan det kan också vara så att man vill byta vissa bilder till nya. Även om vissa bilder, så som foton, ofta är kvar på sina platser så kan posters och tavlor gärna få bytas ut ibland. Man kan lägga undan vissa ramar, eller inramade bilder, och sätta upp nya motiv med splitternya ramar, om man vill det!