Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 30x40 cm

Alla våra ramar i storleken 30x40 cm hittar du här.


Fotoramar 30x40 cm

Inred med fotoram 30x40 cmAtt hitta rätt fotoram till sina posters och bilder är inte alltid de lättaste. Här har vi samlat dom 30x40 cm ramar (och passande posterhängare) som vi tycker är snyggast och som vi tror kommer passa utmärkt hemma hos just dig. Oavsett om du söker en enkelt träram eller tunn kompositram i svart har vi många fina alternativ. Givetvis är det inte allt som vi har utan du hittar även fina träramar och mer profilerade guld och silverramar. Ett alternativ för dig som vill göra något unikt är att köpa någon av våra obehandlade träramar som du själv kan måla i passande färger. Låt din fantasi flöda och skapa något unikt för just dig!

Utan att överdriva vågar vi nog påstå att 30x40 cm är en av dom vanligaste ramstorlekarna på väggarna hemma. Perfekt både när du ska inreda med snygga posters i en tavelvägg kombinerat med stora ramar eller en fin bild på dina barn eller husdjur. Viktigt att tänka på är att storleken vi anger är vilket bildmått som passar i ramen utan passepartou och inte heller ramens yttermått som normalt är minst ett par cm större.

Alla fotoramar du hittar här går att användas både liggande och stående och har alltid fästen för väggmontering. Vill du ha lång hållbarhet till dina bilder rekommenderar vi alltid att du kompletterar din ram med ett syrafritt iläggsblad och för att inte skada dina väggar rekommenderar vi våra smidiga Frame Bumpers som skyddar dina väggar mot fula märken.

Vår kundtjänst finns alltid redo både via telefon, chatt eller e-post om du har svårt att hitta det just du söker.