Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 30x30 cm

Alla våra ramar i storleken 30x30 cm hittar du här.


Fotoramar 30x30 cm

Med rätt ram, så som en av våra ramar i måtten 30x30 cm, så kan man på ett enkelt sätt förgylla sina minnen, oavsett om de är i form av foton eller andra bilder. För många av oss som flyttat några gånger i livet så är det ett faktum att just bilder, med eller utan ram, brukar följa med till hem efter hem, även om lampskärmar och mattor med mera hamnar i soporna.

Varför är det så att bilderna, med eller utan ramar, följer med oss överallt? För att de är personliga och betyder något för oss, även om det är ett urklipp från en tidning för 10 år sedan. Bilder och deras ramar är helt enkelt viktiga för oss och vi är så glada att kunna förgylla dem ytterligare genom att erbjuda er ett så bra utbud av ramar som vi har. Det är bara för oss att säga varsågoda och välkomna!

Ditt motiv – vårt jobb

Det enda du som kund behöver ha är motivet, resten fixar vi! Det är så bra fixat så att vi har en ram som passar alla, vare sig du är ute efter något enkelt eller om du vill ha lite mer piff. Just storleken 30x30 cm är ju kvadratiska ramar, så antingen använder man sådana bilder, eller så kan man klippa till dem så att de passar en sådan ram.

Vi kan säga som så att oavsett vad det är för ram, eller ramar, du är ute efter så är det inte helt omöjligt att du beställer hem lite annat också. Det är det som är så spännande med vårt stora utbud!

Många av oss tycker att det är trevligt med en enhetlighet i inredningen hemma, både med ramar och annat, men samtidigt är det så att det är kul att ha det lite olika i de olika rummen. Utöver färger med mera så kan man också göra så att man har lite olika typer av ramar, för det spelar större roll än vad man kanske kan tro med en ram när det kommer till känslan i ett rum.

Att våga inreda personligt

Inredning är superkul om man har intresset och om man tycker att det är roligt så är det också lättare att ha en personlig inredningsstil. Om man är noll intresserad så blir det lätt att man bara köper första bästa praktiska sak, ramar inkluderat, och det kanske inte är det allra roligaste man kan tänkas göra med ett hem!

Vi gillar att det är så många av våra kunder som, genom sina val av fotoram, visar att de är intresserade av inredning, eftersom det tyder på att det är vanligt att man faktiskt bryr sig om vad man köper till sitt hem.

Här hos oss är det fritt för alla att hitta härliga ramar, vare sig det är kvadratiska som exempelvis de vi har i storleken 30x30 cm eller om det är andra storlekar och/eller former. Vi har något för alla!