Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 29,7x42 cm (A3)

Alla våra ramar som passar A3 format hittar du här.


Fotoramar 29,7x42 cm (A3)

Har du bilder som passar i en ram i måtten 29,7x42 cm (A3)? Då har du hamnat på rätt plats! Vi har både det ena och det andra att bjuda på och kom ihåg att bilderna inte alltid måste vara i exakt samma storlek som ramarna! En ram kan vara större än bilden, vilket man kan fixa med en annan bakgrund och en ram kan även vara mindre än bilden som man då kan klippa till för att den ska matcha.

Man får vara lite påhittig om man vill ha ett hem som inte ser ut exakt som alla andra och ett sätt att få till det är att välja en ram, eller flera ramar ur vårt sortiment.

Hur viktigt är det med ramar?

Det är naturligtvis upp till var och en att avgöra vad som är viktigast när det kommer till hur man vill att ens bilder ska ”presenteras”, men ofta är det så att en ram kan lyfta en redan fin bild till nya höjder och det ska man såklart ta vara på!

Här hos oss finns det en ram för varje bild och då vi har så många olika ramar att bjuda på så rekommenderar vi er att titta igenom utbudet noggrant. Att bara ta första bästa är ju inte någon hit, direkt! Gör istället så att du tar dig extra tid en kväll och sitt ner och titta igenom ram för ram här hos oss. På det viset kommer du lättare bli nöjd och belåten!

Är det bäst med en rektangulär ram?

Ofta använder vi ramar som är i rektangulär form, så som exempelvis ramar med måtten 29,7x42 cm (A3). Det är oftast så att posters med mera kommer i denna form, vilket gör att det inte är så konstigt att ramar ofta är rektangulära. Många vill dock ha ramar som är kvadratiska, ovala eller runda och blanda upp med och självklart är det på det viset att vi inte endast erbjuder rektangulära ramar!

Här kan du köpa lite av varje och det är alltid trevligt att veta att man har en möjlighet att köpa inte endast en typ av ram, utan att det finns ett bra utbud av olika ramar.

Slå dig ner framför datorn och sätt igång med att fylla din varukorg till bredden med ram efter ram och glöm inte att passa på att spana in våra andra produkter samtidigt!