Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 21x29,7 cm (A4)

Alla våra ramar som passar A4 format hittar du här.


Fotoramar 21x29,7 cm (A4)

Om det är ett mått på ramar och posters med mera som känns bekant så är det sådant som mäter 21x29,4 cm (A4), eller vad säger ni? Hur många kollegieblock, utskrifter, papper i skolan och annat har man inte haft genom åren som varit i just måtten 21x29,4 cm (A4)? Massor, är svaret på det!

Det är klockrent med ramar i den här storleken, eftersom man ofta får diplom, intyg med mera i denna storlek. Det finns naturligtvis också en mängd annat som kommer i denna storlek, så man har mycket som kommer att passa!

Ram efter motiv

Att många vill ha ramar till sina favoriter bland de bilder och motiv man har är knappast konstigt. Det är fint att ha en ram för sina bilder med mera och det är dessutom på det viset att en ram skyddar bilderna från solljus, damm med mera.

Om man har ett motiv hemma som man tycker mycket om så ska man såklart skämma bort detta motiv med en ram som passar perfekt, det är ingen tvekan om den saken! Det är inte svårt att hitta vad man söker här hos oss, vare sig det är i storleken 21x29,4 cm, (A4), eller om det är i en annan storlek man söker en passande ram.

A4 är också den mest populära ramstorlek till diplom som nästan alltid görs i A4-format. Till diplom brukar vi rekommendera en enkel svart eller guldfärgad ram.

Att ha det vackert hemma

Ramar och bilder av olika slag gör att ett hem blir mer ombonat och vackert. Det går snabbt att ”liva upp” ett rum genom endast ett par stycken läckra ramar med rätt bilder i, för det gör att man ser väggen mer. En vägg ska ju vara så mycket mer än bara en vägg och är det en sak som kan fixa så att en vägg blir en del av inredningen så är det ramar, bilder och annat man hänger upp.

Man ska inte vara så ängslig in sin inredning, utan det är bättre att gå efter vad hjärtat säger. Visst, det kanske inte blir fullt lika glossigt och trendigt som i magasinen, men man får med familjefotona och andra minnessaker i hemmet på ett trevligt sätt om man bara vågar ta ut svängarna lite.

Blanda klassiskt med modernt

En stil som funkar för många är när man blandar klassiskt och gammalt med nytt och modernt. Det blir väldigt snyggt med en ram som är väldigt retro bredvid en ram som är maxad vad gäller att vara modern. Två ramar i olika stil tar fram det bästa hos varandra och ger en snygg och läcker känsla i inredningen!