Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 20x30 cm

Alla våra ramar i storleken 20x30 cm hittar du här.


Fotoramar 20x30 cm

Med en ram som har måtten 20x30 cm så kan du både förgylla och piffa upp väggarna därhemma och vem vill väl inte det! Det är ofta de där små detaljerna som ramar med mera som gör att det känns personligt i ett hem. Det man väljer att rama in är såklart ofta ännu mer personligt, så ramar har en mycket trevlig funktion.

Det är en ram som gör en bild rättvisa och det är ramar som gör så att våra favoritmotiv skyddas och blir mindre ”nakna” på väggen. Sedan att det är vackert i sig självt med en fin ram adderar bara ännu mer till det hela!

Olika former på ramar

Det finns ju, som ni har sett i vårt utbud, olika former på ramar. Det innebär att man kan ha olika typer av ramar bredvid varandra istället för att bara ha exempelvis kvadratiska eller ovala. Om man väljer att ha en ram som är till exempel 20x30 cm så får man en rektangulär och då kan det vara fint att ha en annan ram som exempelvis har måtten 30x30 cm bredvid.

Både ovala och runda ramar är kul att blanda in, för om man har många olika motiv på en vägg så är det fint med olika former bredvid varandra. Gillar man inte att bland så kan man såklart köra på endast en form i samma storlek och samma färg, det är helt upp till var och en att bestämma!

Vi har något för alla smaker

För att man ska bli nöjd med en ram krävs det att den inte tar för mycket uppmärksamhet från motivet. Om man har lite mindre bilder som passar i en ram på 20x30 cm så är det ännu viktigare att tänka på detta än om det är en större ram det handlar om. Mindre bilder behöver lite mer hjälp på traven att sticka ut och det är anledningen till att många väljer att ha små motiv i små ramar uppställda istället för upphängda.

Om man har många mindre bilder så är det dock fint att skapa en vägg som man fyller med flera olika småbilder i mindre ramar. Idag kan vi ju förstora bilder och göra lite allt möjligt med dem så möjligheterna är oändliga vad gäller vad vi kan fylla våra ramar med!

Kolla igenom vårt utbud av ramar så kommer du att märka att det finns både ett och annat att köpa hem!