Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 18x24 cm

Alla våra ramar i storleken 18x24 cm hittar du här.


Fotoramar 18x24 cm

Inred med fotoram 18x24 cmÄr du på jakt efter en fin ram eller två? Då har du hamnat på rätta stället! Vi har ett massivt utbud med massor av fina ramar som kommer att förgylla dina bilder! Vare sig det är större eller mindre varianter du är sugen på så finns det hos oss och du kan söka snabbt och enkelt på bildstorlek, glas eller färg. Vi har ramar i storleken 18x24 cm plus andra som är både större och mindre. Du kommer med andra ord snabbt att hamna bland de ramar som just du vill ha genom våra snabba sökningsalternativ.

Många använder ramar främst till foton och inte sällan säger vi lite slarvigt just ”fotoram” även om det är mer av en ram för allt möjligt vi menar. Det finns ju egentligen inte några gränser för vad man kan rama in, utan det är bara att låta inspirationen flöda! Kanske mammas recept på köttbullar i köket? Varför inte!

Stora minnen i fina ramar

Vissa minnen har vi på bild och kanske är det så att det är ett gammalt foto på mormor och morfars bröllop som man håller kärt? Om man vill ha det i original är det inte helt otroligt att det är i ett litet format och då är det trevligt att hitta en lämplig ram som gör att fotot inte försvinner inuti en alldeles för stor ram, så då är en liten ram att föredra.

Är det istället större foton på barnen från en fotostudio från 90-talet som är lite kul att ha i en ram på väggen? Idag är ju ”lägg bebisen naken på ett fluffigt underlag”-foton inte fullt lika vanliga som de var förr, men har man äldre sådana så kan det vara lite kul att rama in dem i en ny och fräsch ram.

Det är inte alltid man har sina minnen i form av foton, utan det kan vara en bild som man haft med sig sedan lång tid tillbaka. Kanske en poster från en spännande museitur eller konstutställning? En konsertbiljett från den mäktigaste och viktigaste konserten i ens liv? Ja, det kan egentligen vara vad som helst! Det viktiga är att det finns ramar för alla era minnen här hos oss, det är bara att välja ut de varianter ni tycker bäst om!

Vilken storlek ska jag välja?

Numera kan man välja ganska fritt hur man vill att just foton ska se ut så man kan välja storlek efter vad man tycker ser bäst ut. Vissa motiv lämpar sig bättre på stora bilder medan andra motiv ser bättre ut på mindre bilder. Ett bra val är en ram i storleken 18x24 cm, eftersom den passar bra till många bilder utan att ta för mycket plats.