Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 13x18 cm

Alla våra ramar i storleken 13x18 cm hittar du här.


Fotoramar 13x18 cm

Har du små gulliga bilder som du vill ha fina ramar till? Då ska du kolla in vårt utbud av små ramar i storleken 13x18 cm! Det är ofta så att man vill ha en ram som passar perfekt med storleken på det foto, den bild eller liknande som man ska rama in och då är det tur att det finns ett så stort utbud av storlekar här hos oss! Det är bara för er att kolla igenom alla ramar, lägga ner de varianter ni gillar i varukorgen och shoppa hem!

En fotovägg, kanske?

Ett härligt tips som vi vill dela med oss av är att man kan använda våra små ramar till foton. Tänk vad trevligt med en hel vägg därhemma endast bestående av inramade foton av nära och kära i storleken 13x18 cm! Att hänga upp massor av foton i ramar bredvid varandra kan göra en vägg betydligt mer intressant än att endast ha en eller flera större tavlor eller liknande på väggen, så tänk på det!

Man tänker ofta på att göra om lite hemma, men det här man att omorganisera väggarnas pynt och så även ramar glöms inte sällan bort i sådana processer. Att göra om en vägg kan liva upp ett rum ordentligt, vilket ni säkert kan dra er till minnes om ni kommer ihåg fondväggarna som var så poppis förr? Tänk att göra sin egen fondvägg, fast med egenproducerad konst med fina ramar från oss istället för en endaste tapet! Läckert!

Små fotoramar för stora minnen

Man måste inte ha stora bilder för att ha stora minnen, utan precis som den första ultraljudsbilden (som ju är i miniformat) så finns det så många andra vackra minnen som är i mindre format. Det är fint med lite mindre bilder, så som 13x18 cm, för det blir lite mer intimt på något sätt och det är aldrig fel. Det är särskilt mysigt att ha många små fina bilder på familj och de närmsta vännerna, eftersom det är dem man är som mest intim med, så det är ett tips.

Om det är så att du känner att du vill ha större bilder med en större ram så är det naturligtvis helt upp till dig, detta är bara ett litet tips eftersom vi tycker att det är så fint att samla många små bilder i små ramar på en och samma vägg. Vill du blanda in större bilder med en större ram, eller kanske bara köra på stora ramar så är det naturligtvis fint det också. Vi gillar alla olika!