Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 100x140 cm

Alla våra ramar i storleken 100x140 cm hittar du här.


Fotoramar 100x140 cm

Gillar du, som oss, ramar i alla dess former och storlekar? Då har du hittat rätt! Oavsett om det är just våra största färdiga ramar i storleken 100x140 cm som du är intresserad av, eller om det är en ram i en annan storlek så finns den här! Vi har nämligen sett till att ha ett utbud av tavelramar som kan tilltala alla olika sorters stilar, så det är bara för dig att börja glida runt i vårt utbud. Kommer du att hitta åtminstone en ram som du vill köpa hem? Jepp!

Varför tavelram?

Med en ram så blir bilderna lite mer ”snofsiga” än om man hänger upp dem utan ram, det ser helt enkelt lite mer lyxigt och ombonat ut. Visst kan det vara kul och snyggt med ett avbrott på väggen med bilder som saknar ram också, men oftast blir det lite mer av en bild när den får en ram också. Särskilt när det kommer till ramar i storleken 100x140 cm då det är en fin storlek på ramar.

När det kommer till bilder av ett eller annat slag som man vill ha i den sortens ram som står upp så krävs det ju en ram, annars går det helt enkelt inte. Vi har såklart sådana ramar så att alla ni som vill ha ett stående foto, eller en bild av något slag ska kunna köpa en sådan variant av ram.

Om man vill ha större ramar så kan man förstora upp foton med mera. Det är kul att ha lite större foton av annat än bara bröllop och annat klassiskt som man hittar hos de flesta. Det är kul att förstora upp alla möjliga bilder, för man kan ju alltid ha en trevlig fotovägg med foton i ramar som gör en glad. Om man inte vill ha det i vardagsrummet så kan man alltid fixa till tvättstugan med en massa fina bilder med tillhörande ram!

En ram gör mycket på kort tid

Det tar inte lång stund att rama in en bild och hänga upp den, men vilken skillnad en passande ram kan göra för en vägg (och ett helt rum)! Om det endast är en inramning i exempelvis storleken 100x140 cm det handlar om så gör det sin skillnad. Om det är fler än en så blir det, naturligtvis, ännu mer av det hela och det är ännu roligare!

Det är roligt att ge hemmet lite omvårdnad genom att bara hänga upp en extra bild i en snygg ram eller köpa en ny krukväxt, det behövs många gånger inte mer än så. Istället för att bestämma sig för att renovera så kan man alltid testa i mindre skala först. Det är förvånansvärt ofta det räcker med ett par läckra ramar, oavsett storlek!