Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Guld & Silverposters

Rensa filter
 • Bildverkstad Metallic Skeleton

  Metallic Skeleton

  Fr. 49 kr
 • Bildverkstad Goldfinger

  Goldfinger

  Fr. 49 kr
 • Bildverkstad Goldfinger II

  Goldfinger II

  Fr. 49 kr
 • Bildverkstad Goldfinger III

  Goldfinger III

  Fr. 49 kr
 • Bildverkstad Goldfinger IV

  Goldfinger IV

  Fr. 49 kr
 • Bildverkstad Goldfinger V

  Goldfinger V

  Fr. 49 kr
 • Bildverkstad Fenix

  Fenix

  Fr. 49 kr
 • Bildverkstad Monstera gold

  Monstera gold

  Fr. 49 kr
 • Artlink Make it Happen - 30x40 cm

  Make it Happen - 30x40 cm

  Fr. 99 kr
 • Bildverkstad Gold Pineapple

  Gold Pineapple

  Fr. 49 kr
 • Bildverkstad Diamant - Gold

  Diamant - Gold

  Fr. 99 kr
 • Bildverkstad Love

  Love

  Fr. 59 kr
 • Bildverkstad YOLO - You only live once - Gold

  YOLO - You only live once - Gold

  Fr. 99 kr
 • Artlink Gold feather - 30x40 cm

  Gold feather - 30x40 cm

  Fr. 99 kr
 • Artlink Silver Feather - 30x40 cm

  Silver Feather - 30x40 cm

  Fr. 99 kr
 • Göteborgstryckeriet Map of the World - Gold - Foiled

  Map of the World - Gold - Foiled

  Fr. 199 kr
 • Malimi Posters You are my whole world - Gold

  You are my whole world - Gold

  Fr. 99 kr
 • Artlink Dream a Little Bigger - 40x50 cm

  Dream a Little Bigger - 40x50 cm

  Fr. 169 kr
 • Artlink Dare to Be Different - 40x50 cm

  Dare to Be Different - 40x50 cm

  Fr. 169 kr
 • Artlink Always - 30x40 cm

  Always - 30x40 cm

  Fr. 99 kr
 • Artlink Love You Black & Gold - 30x40 cm

  Love You Black & Gold - 30x40 cm

  Fr. 99 kr

Guldposters och snygga silverprints

Som vi alla vet så är det så att trender kommer och går och det här med guld och silver är en sådan sak som är trendigt då och då. Nu har det varit mycket av den varan och det har vi sett både på våra guldposters och silverposters, accessoarer och till och med smink. Vi gillar det jättemycket, vilket ni kan se på vårt utbud. Ta er en titt, vi vet att det är många av er som kommer falla pladask för vad ni kommer få se!

Mer än bara trendspaning!

Trots att det är en trendig grej så betyder inte det att man inte kan köra på 190! Vi tycker att man utan tvekan kan köpa våra trendiga guld- och silvertavlor med tanken att ha kvar dem på väggarna även efter att det svalnat något på trendsidan. Det är ju ändå så man skapar magin i sin inredning, eller hur? Alltså genom att testa nya trender och sedan behålla det som man tycker extra mycket om för alltid!

En annan sak vi vill säga är att ni inte ska vara rädda för att blanda nytt med gammalt när det kommer till vad ni väljer att hänga upp på väggarna. Detsamma gäller olika stilar. Vi har massor av olika stilar på våra posters och enligt oss passar de alla ihop, det enda som krävs är att man har det rätta rummet och den rätta kombinationen.

Köp tavlor och posters med guldtryck här hos oss och kolla sedan hur fint de passar ihop med annat du har hemma. Du kommer märka att det är mycket som gör sig perfekt ihop med dessa tavlor och posters!

Smart med billigare heminredning

Det finns en mängd olika sätt att fräscha upp det hemma och det vi gillar bäst är att göra det med hjälp av posters och andra små inredningsdetaljer. Ofta är det på det viset att man bara behöver en liten grej för att det ska kännas som ett helt nytt rum och det tycker vi att ni ska ha i minnet när ni spanar runt här hos oss.

Som ni kan se så är det på det viset att vi har en hel del guldposters och silverposters att välja mellan. Det är alltid kul när man hittar ett par stycken saker man gillar i en och samma butik och det är precis en sådan butik vi är! Vi kan lova att du kommer hitta både ett och annat här hos oss!

Passa på att köpa ett par stycken av våra trendiga guld- och silvertavlor, för det kommer att bli störtläckert att ha dem tillsammans på en vägg! Det är naturligtvis också så att det blir väldigt fint att ha våra fina guldposters och silverposters i olika rum, eller på olika väggar i ett och samma rum. Oavsett hur du väljer att göra med placeringen så kommer dessa posters att poppa ut från väggen på bästa möjliga sätt!

Olika stil med guld och silver

Först och främst är det så att det är lite olika stil beroende av om man väljer guld- eller silvertavlor. Vissa av oss faller lättare för guld medan andra har en svaghet för silver. Vilket man än väljer kommer att göra att det blir lite extra bling hemma och vem vill inte ha det, så säg?

Trots att det är lite olika stil beroende av vilket färg man väljer är det också så att både guld och silver ger en modern touch till hemmet. Våra prints är både kul och stilrena på samma gång och det är ju precis vad man vill ha!

Om du i vanliga fall främst väljer silver så kan det vara kul att testa lite guld och vice versa, så våga pröva något nytt! En annan grej vi vill tipsa om är att det är coolt med en silverposter i en av våra guldramar och en guldposter i en av våra silverramar.

Att våga testa något nytt

Känner ni igen er i beskrivningen av en person som ofta kör på säkra kort när det kommer till inredning? Inget konstigt med det, du är inte ensam. Är det så att du vet med dig att du alltid väljer det säkra, men att du vill våga lite mer? Då är det en bra start att börja med småsaker som posters, tavlor och ramar. Vi har ju alla tre dessa produkter, så spana runt för att se efter vad som finns för just dig!

När du väl har hittat dina favoriter bland våra posters och tavlor så är det bara att vänta tills de hamnar i postlådan! Tänk på att låta nya inredningsdetaljer ta lite extra mycket plats, för då kan du lättare bygga upp med fler nyheter i inredningen runt de första detaljerna. Smart tips från oss till er!

Pynta alla rum med fräcka motiv!

Ibland glömmer vi bort vissa delar av vårt hem när det kommer till sådana saker som att göra det fint på väggarna. Vissa rum är vi alltid noga med att göra fint, men sedan är det vissa andra rum som faller i glömska. Det är såklart supertrist och så ska vi inte ha det!

Istället för att bara fokusera på vardagsrum, sovrum med mera så tycker vi att ni ska ha i minnet att det är väldigt trevligt med fina tavlor och posters i badrummet (man kan hänga posters utan att börja banka i kaklet, om man har kakel), på väggen i trappan och så vidare. Även källaren kan behöva sig lite piff, så låt ditt hem bli lite mer bortskämt på det här sättet!