Laddar, vnligen vnta...
Fraktfritt ver 499kr (39kr) Leverans 1-4 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 10 337 info@thenordicwalls.se

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Passepartouter


Visar 1 - 100 av 162 produkter

Passepartou - Förvandla din bild en tavla

Efter att ha jobbat med bilder i många år kan vi lova dig att en passepartou nästan alltid lyfter din bild och istället skapar en snygg tavla. Vill du göra det enkelt för dig väljer du en vit passepartou med vit kärna. Men många gånger kan en svart passepartou göra underverk för din bild och ge en lyxig känsla. Fördelen med passepartouter är att dom är relativt billiga så är du osäker kan det vara en god idé att faktiskt köpa två. Den som inte passar till just den här bilden passar säkert bättre till nästa bild du vill rama in.

Att hitta rätt storlek och kombination med ram kan första gångerna kännas rörigt. Passepartoutens yttermått ska alltid vara samma som ramens bildmått. Våra ramar är alltid döpta efter ramens bildmått så heter ramen "Soul White 18x24 cm" ska din passepartou ha yttermåttet 18x24 cm. Innermåttet på passepartun ska alltid vara 1 cm mindre än bilden, anledningen till det är att det måste finnas någonstans att fästa bilden i passepartoun för att den inte ska åka rakt igenom. Eller ännu värre åka igenom passepartoun och hamna längst fram efter några månader.

Vi jobbar kontinuerligt med att ta fram fler storlekar av standardpassepartouter men vi kan tyvärr inte täcka alla möjliga kombinationer. Därför kan du också enkelt måttbeställa passepartouter så du får exakt det du behöver. Till sist brukar vi alltid rekommendera alla våra kunder att köpa vår syrafria passepartoutejp så monteringen av dina bilder blir så enkelt som möjligt och håller länge. Ska du montera mycket bilder och vill undvika fingeravtryck och repor på bilderna kan du även komplettera med våra bomullsvantar som vi tagit fram speciellt för bildhantering.